22-11-10

In-va de Vadder

Ik bedoel: ik heb niets tegen politieke journalisten die voor politieke onkreukbaarheid pleiten en ik vraag ook niet dat journalisten politiek onkreukbaar zijn, maar het mag toch gezegd worden dat het niet alleen de kerk is die het wel stelt met Jan Becaus of de sossen met diene met zijn brilletje en zijn lamme woordspelingen maar dat ook de N-VA zijn bevriende journalist(en) heeft.

Trouwens, er is geen betere strategie voor een goedbetaalde job dan je in de media te wurmen en dan op de lijst te gaan staan. Vraag maar aan Jürgen Mettepenningen (neen, niet die van het veldrijden).

En nu we toch bezig zijn met saaie onderwerpen: het is geweldig hoe politici alles wat academici vertellen kunnen afdoen met 'de wetenschap moet zich met de feiten bezighouden en niet met opinies' en in één moeite hun opinie verkopen als was het de feitelijkheid zelve ;-(

Maar wat me eigenlijk dwarszit vandaag is de lynchpartij van onze jeugd als zouden ze halve racisten zijn die nog niet de moeite nemen om den 100 te bellen voor kreperende oudjes. Want als men mij zou vragen of allochtonen recht hebben op het volhouden van al hun middeleeuwse gewoontes - of dat het OK is dat ze de taal van het land waarin ze leven niet kennen - dan zou ik het wel weten. Als de vraagstelling gemanipuleerd is dan wil ik gerust in de hoek van de achterlijken gaan staan; the more the merrier.

En ik wil best geloven dat de mensen die die vragen stellen zelf bij de jeugdbeweging waren maar daarom is het nog geen achteruitgang als de generatie na hen dat soort bevoogding kotsenbeu is. En waarom zouden ze nog de interesse hebben in een demokratie waarin iedereen het eigenlijk eens is & er dus alleen nog hoogdravend wordt gedaan over bijkomstigheden?

De commentaren zijn gesloten.