28-10-10

Een soort lul

Ik ben zeker dat hij eutanasie een vorm van moord zal vinden. En Dr. Cosyns een soort moordenaar. Nochtans is hij, vergeleken, met deze laatste echt wel te verdenken van een vorm van onbarmhartigheid.

Maar ik dank mijn kardinaal omdat hij zijn gelovigen de waarheid vertelt. Dat is een grote stap voorwaarts als we vergelijken met zijn voorganger Danneels die net-niet-de-waarheid-vertellen tot een soort van liegen & een vorm van perfide kunst had verheven.

Of ook dit: ik heb alles tegen de Joodse kultuur maar niets tegen Joodse mensen - het probleem is dat die Joodse mensen gehersenspoeld zijn door de Joodse kultuur in het geloof dat ze ondergeschikt zijn aan hun kultuur.

[U kan het adjektief 'Joods' veranderen in 'katoliek', 'islamitisch', 'communistisch'; als de vervanging werkt dan is het adjektief verdacht. Dit werkt niet indien voor zover de kultuur niet hersenspoelt dus: hold your horses.]

Of nog: je hebt geen God nodig om medeleven te voelen maar als je geen medeleven kan voelen dan ben je wel de duivel in persoon.

De commentaren zijn gesloten.