27-06-10

(b)Anelka(h)!

Terwijl de paus druk in de weer is zijn eigen menselijkheid te bewijzen - door vlugger beschuldigende brieven te schrijven dan duidelijke woorden van verontschuldiging uit de mond en over de lippen te krijgen, wil ik graag terugblikken op oud nieuws:

"de verloedering van de maatschappij zoals geïllustreerd door de dekadentie van al te vet betaalde voetballers (zeker als ze zwart en modebewust zijn, & niet van plan zich vlugger voor hun woorden te verontschuldigen als de paus voor het misbruiken van kinderen in zijn kerk"

(Ofte: de internationale versie van de storm in een glas water die gevormd werd door Stijn Stijnen's appreciatie van de keuze der accessoires bij zijn teamgenoten.)

Voetballers hebben een rotjob. Als ze winnen staan ze model voor nationalisten, die zich uitputten in 't resikleren van zelfs de allerbruinste medemens in hun volkseigen verhaal. Als ze verliezen staan ze model voor de verloederende jeugd die alle zwaar bevochten verwezenlijkingen van de oudstrijders van het ware fatsoen in dekadentie zullen ten onder laten gaan.

Damned if they win, damned if they loose.

Persoonlijk vind ik dat al die kritikasters vuile hoerenzonen zijn, die zich best in hun gat laten neuken met hun eigen lul!

(eigenlijk was dat zelfs geen grapje)

De commentaren zijn gesloten.